torstai 13. maaliskuuta 2014

crazy factory "review" again, and crazy computers








Eli siis tilasin tällaisia ihan normaali nappi korviksia ja sitten parit feikkiplugit, mutta niistä ei nyt tullu kuvaa otettua jostain syystä, älkää kysykö miksi.

Nuo on sitten kaikki samaa "tyyppiä" niissä vain on eri kuvat kaikissa niinkuin varmaan kaikki näkee.

Vasemmasta ylänurkasta alkaen: Tuollainen metsän väki juttu jonka takia mie ylipäätään niitä aloin tilaamaan ku tuo oli tullu uutena kuvana sinne sivustolle nii oli tietenki pakko saada.

Sitten on tuollaiset siniset muffinssi korvikset joista toinen oli vähän vinoon tinattu ja luulin ettei sitä voi käyttää, mutta nyt sitten pihdeillä varovasti oikasin sen toisen ja tuli oikeen hyvä ( kuten serkkuni sanoisi: " Kyllä nyt on hyvä"!) :D.

Sitten tuollaiset kulta glitteri korvikset mistä mie aikasemmin tilasin siniset versiot mitkä oli joka kerta kun ne lähetti sieltä uudet niin rikki ja nyt sitte ajattelin että vielä viimeisen kerran kokeilen ja jos ei sitte ole ehjät nii pitäkööt glitterinsä, mutta ehjänä tuli ja on tälläkin hetkellä korvissa me like.

Sitten tuollaiset kukka köynös jutut mistä ei nyt kuvassa taida oikein kunnolla näkyä mutta ne oli minusta ihan kivat niin otin sitte neki, sen takia että menis se 20e täyteen ettei tarvis niitä postimaksuja maksaa.

Sitten on nuo ruusu korvikset mitkä nyt ei ihan 100% ollu samanlaiset ku sivustolla mutta minua ei todellakaan haittaa, päinvastoin ne on just hyvät nuin, paljon paremmatki ku ne vaan on niiiiin siistit nuin.

Sitten nuo britannian lippu korvikset mitkä oli kans tavallaan sen takia et sen 20e sai täyteen mutta myös sen takii et mie jostain syystä oon ihan hurahtanu kaikkeen brittiläis sälään.

Sitte viimeisenä tästä kuva kavalkaadista nuo vähän tyyliin sugar skull korvikset eli se on vähän niiku mardi gra's tai miten nyt kirjotettiinkaan mut kummiski meksiko tyyliset korvis härvelit.

Tälle koko tilaukselle + niille feikkiplugeille ja muutamille o-renkaille tuli hintaa 26e ja rapiat, ei ollenkaan paha, vieläkään. Saas nähä milloin mie seuraavan kerran sieltä sorrun jotain tilaamaan.

Mutta toisiin aiheisiin...me mennään huomenna minun isäni kanssa oulussa käymään! Jännää taas vaikka on ties kuin monta kertaa sinne ajellu, silti se aina onnistuu jännittämään jo pari päivää ennen kun on sinne lähdössä, mutta en minä itselleni mitään voi ja onhan se vähän sitä hyvääkin jännitystä kun pääsee jonnekkin uusiin maisemiin.

Käykäähän myös katsomassa sitä minun instagtram tiliä kun siellä on näitä kuvia paljon enemmänkin ja sinne aina melkein joka tilanteesta niitä kuvia räpsin ja osoitehan siis oli www.instagram.com/juttaylianttila tai jotain sinnepäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti