keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Hot summer day and grandma's birthday! :)

Eli kirjotetaanpas ihan suomeksi näin aluksi, en oo jaksanu alkaa kirjottaan hirveen tarkasti englanniksi näitä juttuja koska en ihan kuitenkaan niin pro siinä englannissa oo ja muutenkaan ei jaksa aina samoja asioita kahta kertaa kirjottaa.

Tänään siis oli minun mummin synttärit ja siis niin kuuma ilma ulkona! Ihanaa ku saa ottaa aurinkoa ulkona! Muutenki niin kiva mieli ku aurinko paistaa. Pitäs ettiä ne minun toiset hienot aurinkolasit et vieläkö ne kävis ku ne on voimakkuuksilla, mutta siis ne on niin kivan näköset. Kaikki siis siellä mummin synttäreillä tykkäs minun tekemistä kakuista ja siitäki tuli niin hyvä mieli taas.

Today was my grandma's birthday and so hot outside! Its so nice to sunbathe outside! I'm in such of a good mood when the sun is shining bright and so good weather. I should search for those sunglasses i had a couple years back because they look so nice on me! Everyone in my grandma's birthday liked the cakes i made and that too made me feel so good and warm inside :).